top of page

Træninger

FSSK har træninger 5 gange om ugen:

Mandag: 16.00 - 17.15 i KU.BE (åben træning)

Tirsdag: 17.30 - 19.00 i Bülowsvejhallen

Onsdag: 16.00 - 17.15 i Bülowsvejhallen

Torsdag: 16.00 - 18.00 i KU.BE (åben træning)

Lørdag: 10.00 - 12.30 i Bülowsvejhallen

Træningerne i Bülowsvejhallen er i mødelokalet på 1. sal. Det er anden dør til venstre efter caféområdet.

Træningerne i KU.BE foregår i 'Lab', som ligger på 3. sal. Gå efter de gule vægge og store ruder. 

Hvordan foregår en træning?

Træningerne foregår på forskellige måder, og trænere og medlemmer vælger ofte i fællesskab, hvad man vil lave. En dagsorden kunne f.eks. bestå af opvarmning, tekniktræning, og det sidste stykke tid vil ofte byde på forskellige sjove aktiviteter, som f.eks. stackout (en disciplin, hvor alle starter på samme tid og laver en given sekvens), selv lave så hurtige tider som muligt eller andre til tider skøre ting.

Medlemmerne kan bare dukke op til de træninger, man har lyst eller tid til. De fleste af os har heller ikke mulighed for at deltage alle 5 gange om ugen. Interesserede, der ikke er medlem af klubben, kan uanmeldt kigge forbi til den åbne træning om mandagen eller torsdagen. Hvis man som ny gerne vil deltage i en af de øvrige træninger, er man også hjertelig velkommen, men så anbefaler vi, at man skriver en mail til os på fssk0302@gmail.com - så ved vi, at du kommer:)

Vi går meget op i, at træningerne skal være hyggelige og sjove, men samtidig med en vis seriøsitet med fokus på at udvikle éns stacking-kompetencer. Specielt op til større turneringer vil der være ekstra målrettet træning, og særligt lørdagstræningen vil på disse tidspunkter være ekstra fokuseret.

Hvem deltager i træningerne?

Til træningerne vil man både møde mindst én træner, meget erfarne stackere og nybegyndere, og man kan ligeledes møde alle aldre mellem 5 og 85 år - kort fortalt er her plads til alle!

Antallet af deltagere varierer ligeledes fra 3 til 20, men på en gennemsnitlig dag er der cirka 5-10 til stede.

FSSK's træningskatalog

Version 3. februar 2024

Dette bruges ofte til træninger, og visse dele kan også bruges til hjemmetræning:)

bottom of page