top of page
image.png

Turneringer er for mange en stor del af det, at være stacker. Til turneringer konkurrerer man mod andre stackere fra samme aldersgruppe. Man kan tænke om turneringer på to måder, og for de fleste er begge dele enormt givende: det konkurrencemæssige og det sociale - man dyster om at være blandt de bedste og møder samtidig en masse rare mennesker.

I Danmark har vi som regel to turneringer om året: Copenhagen Open og Danmaksmesterskabet. De ligger typisk i henholdsvis februar og november. Derudover afholdes der mange turneringer i udlandet, og der er eksempelvis mange vores medlemmer, der tager til turneringer i Tyskland. Den årlige Ostsee Cup, der ligger i pinsen, er ofte med repræsentation fra klubben, og de fleste år sender vi også et hold med de allerdygtigste stackere til EM og VM. De to sidstnævnte kræver særlig udtagelse, mens stort set alle andre turneringer er for alle - uanset niveau og erfaring.

På det lidt mere tekniske plan står organisationen WSSA for de fleste turneringer i Danmark og udlandet. Copenhagen Open og Danmarksmesterskaberne afholdes begge i WSSA-regi. WSSA styrer desuden sportens regler og holder styr på officielle rekorder, der sættes til deres turneringer. Hvis du er interesseret i at deltage i en konkurrence, kan du finde en oversigt over kommende WSSA-turneringer på dette link.

Nogle gange afholder et andet stackingforbund, ISSF, også turneringer, for det meste i Tyskland, og Ostsee Cup er et eksempel på en turnering i ISSF-regi.

Turneringer

bottom of page